Parcarile amenajate pe langa blocuri

Parcarile amenajate pe langa blocuri

0 75

Se cunoaste actiunea Primariei de a amenaja, pe langa blocuri, parcari care sa asigure propietarilor de apartamente si posesori de autovehicole un loc unde sa-si tina masina. Este ceva organizat pe domeniul public si se impune, acolo unde sunt mai multe masini decat locuri, o licitatie pentru dobandirea acestora. Este corect, pana aici, incasarea unor taxe pentru folosirea acestor locuri. Mai putin corect mi se pare ca pe aceste spatii curatenia sa fie intretinuta tot de cei ce platesc pentru locul de parcare de pe domeniul public, domeniu ce ar trebui ingrijit de firmele numite prin licitatie de Primarie, platite fiind din banii de la bugetul local, deci si din banii celor ce parcheaza masinile pe acele locuri si pentru care ei olatesc o taxa.


Dar despre acestea am mai scris in alte materiale.


Acuma doresc sa arat ce acte ii trebuiesc unui cetatean ca sa obtina un asemenea loc de parcare, acte ce trebuiesc depuse la administratia Asociatiei de proprietari/locatari, asa cum a fost comunicat de catre Centrul de Informatii? pentru Cetateni.


?  1. Cerere

  2. Document privind domiciliul: copie BI/CI si act de proprietate, contract de inchiriere al imobilului apartinand asociatiei de proprietari/locatari, actul de donatie sau mostenire.

  3. Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului/autovehicolelor detinute in proprietate.

  4. Documente privind dreptul de folosinta al autovehicolului: contract de leasing, act de donatie, act de mostenire.

  5. Certificat de incadrare intr-o grupa de handicap ( daca este cazul ).

  6. Dovada ca este veteran de razboi, membru AFDPR sau beneficiar al prevederilor Legii 189/2000 ( daca este cazul ).

  7. Cuponul de pensie sot/sotie pentru acordarea reducerii in cazul pensionarilor.

  8. Declaratie pe proprie raspundere ca nu detine garaj pe domeniul public.

?


Nota: Actele se depun la asociatia de propietari/locatari din care solicitantii fac parte, iar aceasta va depune listele la Primaria Municipiului Brasov, care va nominaliza si persoana desemnata pentru participarea la comisia de licitatie ( nume, prenume,domiciliu, telefon, precum si inlocuitorul acestuia ).


?


Acestea fiind scrise, dati navala, posesori de autoturisme, pe la administratori, pe la xeroxuri si unde mai este nevoie ca sa va procurati actele necesare dobandirii unui loc de parcare cat mai caldut si ferit de vanturi pentru autoturismul dumneavoastra.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.