Parcarea din Poiana Mica, 50% realizata

Parcarea din Poiana Mica, 50% realizata

0 593

Incepute in luna martie a anului trecut, lucrarile de la parcarea din Poiana Mica se apropie de jumatate. Firma de constructii lucreaza in ritm sustinut si ar putea finaliza obiectivul la sfarsitul lunii octombrie. Cand parcarea din Poiana va fi plina, autovehiculele vor stationa in noua parcare iar turistii se vor deplasa in statiune cu microbuzele

Incepute in luna martie a anului trecut, lucrarile de la parcarea din Poiana Mica se apropie de jumatate. Firma de constructii lucreaza in ritm sustinut si ar putea finaliza obiectivul la sfarsitul lunii octombrie. Cand parcarea din Poiana va fi plina, autovehiculele vor stationa in noua parcare iar turistii se vor deplasa in statiune cu microbuzele.

Vremea prielnica permite firmei de constructii sa lucreze la capacitate maxima in viitoarea parcare din Poiana Mica. Este unul dintre proiectele importante pentru Brasov, care vizeaza crearea de spatii de parcare si facilitati de transport destinate turistilor, in asa fel incat sa se descongestioneze traficul din Poiana Brasov. Vor fi 434 de locuri de parcare pentru autovehicule, locuri pentru microbuze si autobuze, locuri pentru vehicule ale persoanelor cu handicap. parcare poiana3

Parcarea va oferi toate facilitatile unei parcari moderne. La cele doua niveluri de la subsol vor fi cate 102 locuri, la demisol, 112 locuri, iar pe terasa si la parte, 108 locuri. La subsol vor fi rezervate si 16 locuri pentru persoanele cu dizabilitati. Vor fi amenajate 7 locuri pentru microbuze, dar si 6 locuri pentru autocare, iar alte 2 locuri rezervate pentru autobuzele RAT.

Proiectul „Amenajare zona turistica Poiana Brasov  – Extindere capacitate parcare si constructie terminal transport public” este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, si are o valoare totala de 30.994.085 lei, din care Primaria Brasov suporta o cofinantare de 2%.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.