Parc logistic la Brasov administrat de vestita companie Colliers Inernational

Parc logistic la Brasov administrat de vestita companie Colliers Inernational

0 91

Firma de consultanta imobiliara Colliers International va administra parcurile logistice Olympian Parks, dezvoltate de companiile GE Real Estate si Helios Phoenix in Timisoara si Brasov.
Colliers International este una dintre cele mai mari companii de real-estate din lume, cu activitati in peste 61 de tari, pe sase continente si peste 10.000 de angajati. Compania a fost lansata in anul 1986.
Proiectul din Timisoara a fost finalizat in acest an si are o suprafata de 27.000 de metri patrati, in timp ce proiectul din Brasov are aproape 18.000 de metri patrati.
Acesta este al doilea contract de property management obtinut de Colliers, dupa mandatul de administrare a unei cladiri de birouri dezvoltate de Allianz Tiriac.
Compania Colliers International va oferi servicii de consultanta si brokeraj imobiliar pentru activitatile Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, informeaza publicatia PropertyEu.
La nivel global, Vodafone a ales patru companii pentru a oferi servicii imobiliare in cele peste 20 de tari in care operatorul este prezent. Colliers International a fost desemnat consultant imobiliar al Vodafone in Romania, Marea Britanie, Noua Zeelanda, Egipt si India, in acesta ultima tara lucrand impreuna cu DTZ.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.