Parada gratuita a lui Basescu

Parada gratuita a lui Basescu

0 149

Cozmin Gusa, fost candva apropiat al lui Basascu, afirma ca ceea ce a facut Traian Basescu la sedinta de Guvern de duminica sunt doar fitze de campanie electorala. Iar acest Gusa, chiar daca nu are pozitii de varf in politica, fiind pasare calatoare, se pricepe oarecum in domeniu.
„Ceea ce a facut Basescu astazi (duminica, n.a.) au fost fitze de campanie. Stii ce spui in fata camerelor. A vrut clar sa transmita un mesaj. Telenovela cu care a castigat in 2004 vrea sa o joace din nou anul acesta”, sustine Cozmin Gusa.
Potrivit fostului presedinte PIN, participarea lui Traian Basescu la sedinþa de Guvern de duminica a fost regizata in scop electoral.
„Traian Basescu habar nu are de economie. A terminat pe ultimul loc Colegiul de marina. Ce inflatie, deflatie? El nu are competenta in economie. Eu nu cred ca se poate face nimic ca Romania sa o duca mai bine”, a continuat Cozmin Gusa.
Nici ministrul Finantelor nu are competente pentru a contribui la depasirea crizei.
„Pe timp de criza nu ne trebuie un inginer la Finante. Intr-o asemenea perioada avem nevoie de specialisti competenti”, a precizat Gusa.

In contextul sedintei de Guvern de duminica, hop si Elena Udrea cu parerea sa se bage in seama. Ea – meseriasa in domeniu – mai baga o cotota, afirmand ca, probabil, PSD ia in calcul retragerea de la guvernare
„Logic ar fi reziste. PD-L a plecat cu toata credinþa in aceasta Coalitie si guverneaze impreuna cu PSD. Avem probleme cu economia, tara are probleme asa cum au toate economiile si toate tarile, dar este important sa fie un guvern puternic si o sustinere in Parlament puternica”, a spus Elena Udrea.
„Mircea Geoana este in campanie electorala de sase luni de zile, probabil ca se ia in mod serios in calcul la PSD varianta retragerii de la guvernare, in conditiile in care consultantii le spun mereu ca impreuna cu PD-L la guvernare au sanse mai putine la alegerile din toamna. Noi speram sa primeze interesul pentru tara si nu strategia de campanie si sa ramana in aceasta coalitie”, crede ministrul Turismului.
Ce-ar fi ca madam Turism de Placere sa nu mai planga la mormant strain, ca ii strica la ten si la cerebel atata consum de intelepciune?
Tot in context se mai poate arata ca mai multe voci importante din PSD cer neparticiparea ministrilor sai la sedintele de Guvern in caz ca Traian Basescu se mai baga ca musca-n lapte in treburile acestuia.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.