Papergirl – arta de pe bicicleta la Brasov

Papergirl – arta de pe bicicleta la Brasov

0 85

Ideea Papergirl a fost a Aishei Ronniger, cea care a organizat acum patru ani pentru prima data proiectul in Berlin.
Ea a propus o modalitate de a aduce arta in strada, in viata
de zi cu zi. Se strang lucrari (donate de ’artisti’, consacrati sau mai putin cunoscuti) si se expun. Scopul este ca mai multe lucrari sa fie rulate impreuna sub forma unui ziar si impartite de pe biciclete trecatorilor.
Motto-ul Papergirl este: ‘Oricine primeste o rola este norocos si banii nu pot cumpara norocul!’. In plus „e mult mai distractiv sa primesti ceva atunci cand nu trebuie sa dai nimic in schimb!”
Pentru ca vrem sa aducem arta cat mai aproape de public intr-un mod diferit, avem nevoie de lucrarea ta! Poate sa fie fotografie, pictura, desen, schita, stencil, sticker, banda desenata, ilustratie, caricatura, colaj…
Poti aduce/trimite lucrarile tale in Brasov la:
– Bistro de l’Arte, Piata Enescu, nr. 11 bis;
– Ceainaria Ceai et caetera , str. Castelului, nr. 37;
– Libraria Okian, str. Muresenilor, nr. 1.
Fiecare artist va expune cateo lucrare in ceainaria Ceai et caetera in perioada 01-17.09.2010.
Toate lucrarile vor fi incluse in rolele care vor se vor distribui de pe biciclete gratuit trecatorilor in Brasov, in data de 18 septembrie (daca vremea buna va fi de partea noastra). Fiecare rola va contine lucrari diferite, reprezentand o combinatie unica de lucrari de arta.
Pentru mai multe detalii, pentru a vedea artistii inscrisi, evenimentele organizate si lucrarile deja primite acceseaza: http://papergirlbrasov.wordpress.com

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.