PAPA FRANCISC, DE MANA CU MIHAELA RADULESCU!

PAPA FRANCISC, DE MANA CU MIHAELA RADULESCU!

0 763
Revista Elle si-a anuntat decizia de a inceta colaborarea cu Mihaela Radulescu, DUPA mai bine de 10 ani de rubrica permanenta. „Ii respectam Mihaelei Radulescu dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras numele revistei Elle intr-o controversa din care nu ne dorim sa facem parte, explica redactia revistei Elle.
Decizia vine dupa ce Mihaela Radulescu a scris pe blogul sau, pe 5 aprilie, adresandu-se persoanelor gay, urmatoarele:  „Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa – dar, daca va asumati ”diferenta”, faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati:)), ci respectati si voi drepturile copiilor nostri de a creste normal si de alege…drept„.
In textul sau, Mihaela Radulescu a mai scris, printre altele inca o opinie de bun simt:
Cred ca o atitudine normala ar fi sa nu-i deranjam cu nimic pe cei care aleg sa fie gay, adica homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicatelea, daca ei si-ar face treaba intre patru pereti, fara sa mai si afiseze, sfidator, o „iubire” pensata, rujata, efeminata si de neinteles intre doi purtatori de penis. Tot normal mi s-ar parea ca drepturile unei minoritati sa fie respectate in egala masura cu drepturile unei majoritati. Sa nu-mi spuneti ca, in calitate de parinti de baieti, sau chiar de fete, nu va ingrijoreaza putin ideea de a-i vedea luand-o pe …la spatele educatiei pe care i-ati oferit-o”… Mihaela Radulescu sustine cu argumentele logicii si bunului simt public ca are „prieteni gay, lucrez cu ei, nu manifest niciun fel de ura sau discreditare in fata lor si nici dupa ce parasesc incaperea. Eu am reusit sa invat lectia tolerantei. Si chiar ii admir pe cei decenti, mereu stilati, sensibili si destepti, care nu sar calul in nicio directie. Dar n-am sa reusesc niciodata sa inteleg de ce trebuie sa fiu de acord cu exagerarile unora dintre ei, de le cele vestimentare la cele comportamentale, in public si pana la aberanta casatorie intre oameni de acelasi sex , care mai cresc si un copil in formula asta ‘inedita'”.
Culmea, trei persoane fizice, probabil „pidosnice” au reclamat-o pe dna Mihaela Radulescu la… „C.N. pentru combaterea discriminarii” …organ, condus, din pacate de un personaj, marcat si complexat tomai de obligatia etnica de a exprima puncte de vedere neparat minoritre, intr-o asemenea „dezbatere”.
Normalitatea arată din ce în ce mai bizar, pentru că trebuie să băgăm la înaintare termenul …”politically correct”. Dreptul la liberă exprimare e tot mai schimonosit, pentru că tăcerea pare să se instaleze tot mai majoritar pe orice tema …minoritară. N-avem voie să spunem ce gândim, trebuie doar să ne integrăm, să mergem cu valul european, Moartea simțurilor, victoria minorităților, cum ar veni. Oricum, intr-o imprejurare cand insasi Sancritatea Sa refuza la Vatican un ambasador banuit gay, dna Mihaela, desi nu mai este de religie crestina, poate multumi Papei Francisc ca are un asemenea ilustru partizan…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.