Pantex Brasov – in continua dezvoltare

Pantex Brasov – in continua dezvoltare

0 195

La cererea unuia dintre actionari, Conducerea Administrativa a Pantex SA Brasov ii convoaca pe toti actionarii in data de 19 noiembrie 2009. Agenda de lucru include rapoarte ale activitatii companiei din ultimii ani si din primul semestru al 2009, precum si adaugarea unei noi linii de articole ce urmeaza a fi produse in interiorul acesteia. Miezul afacerii Pantex Brasov este manufactuararea si vinderea de articole de mercerie (funde, insigne, etc.)
Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a scazut cu 30%, de la 14.381 milioane de lei la 10.007 milioane de lei. Profitul acesteia a scazut si el cu 27%, conform datelor date publicitatii de ziarul Bursa.
Pantex S.A. este o firma cu traditie, fiind infiintata in anul 1956 si este situata in Brasov, judetul Brasov.
Compania Pantex S.A. produce o gama larga de accesorii pentru textile, produse de pasmanterie, etichete, snururi, benzi elastice, jacard. Firma are o echipa de 250 angajati, fiind deja o companie recunoscuta pe piata din Romania.
Principala preocupare a companiei Pantex S.A. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor.
Printre articolele produse de Pantex, amintim: etichete tesute, lanyarde, produse bisericesti, steaguri, fanioane, esarfe imprimate, etc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.