Panoul cu „Tinutul Secuiesc” va fi reamplasat

Panoul cu „Tinutul Secuiesc” va fi reamplasat

0 59


Maghiarii din Covasna nu se lasa cu una cu doua si, orgoliosi din fire doresc sa reamplaseze panoul cu inscriptia „Tinutul Secuiesc” la granite dintre judetele Brasov si Covasna.


Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, a declarat ca panoul publicitar cu inscriptia „Tinutul Secuiesc” va fi reamplasat in maximum 15 zile, dupa obtinerea avizelor necesare. Demeter Janos a spus ca panoul cu pricina a fost transportat luni la sediul unei firme care se va ocupa de refacerea acestuia, deoarece in urma demontarii, acesta a fost distrus partial.


Presedintele CJ Covasna a mai spus ca panoul va fi amplasat la granita dintre Brasov si Covasna, pe locul care va fi indicat de reprezentantii Drumurilor Nationale, la sapte metri de sosea.


Amintim faptul ca in urma cu doua saptamani, cand a fost montat, panoul in cauza a facut subiectul unor discutii aprinse intre reprezentantii UDMR si cei ai PRM, iar la inceputul acestei saptamani, in urma unui ordin al ministrului Transporturilor, panoul a fost demontat de cei de la Regia Drumuri Nationale Brasov.


?


Marius Ola


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.