Panduru acuza in toate partile

Panduru acuza in toate partile

0 120

Basarab Nica Panduru antrenorul echipei de prima liga, Farul Constanta, a calificat drept „nedrept” rezultatul de egalitate din meciul de pe teren propriu cu FC Vaslui, scor 1-1, disputat in etapa a XX-a a Ligii I.

Panduru a acuzat dur si arbitrajul lui Sorin Corpodean, care dupa parerea sa a privat echipa constantenilor de doua lovituri de pedeapsa.
„Meritam sa castigam acest meci. Este un rezultat nedrept. Acest arbitraj a lasat de dorit, ne-au refuzat cu buna stiinta doua lovituri de la „11” m, si nu stiu de ce. Dupa egalare, singuri ne-am facut meciul greu”, a afirmat Panduru.
Tehnicianul formatiei constantene nu a criticat doar pe arbitrii intalnirii ci si pe jucatorii sai de rezerva. „Rezevele nu au adus nimic nou in jocul nostru. Pur si simplu au stat pe teren”, a punctat Basarab Panduru.
Fundasul Ion Barbu spera ca in partidele urmatoare Farul sa aiba mai multa sansa. „Toate echipele de la locul 7 in jos sunt amenintate cu retrogradarea. Noi speram sa avem mai multa sansa in continuare si sa castigam etapa viitoare la Urziceni”, a precizat Barbu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.