Pandemia Planificată: Controlul prin Mass-media

Pandemia Planificată: Controlul prin Mass-media

0 23

Ritmul vieții moderne face aproape imposibil pentru omul cu servici să investigheze evenimentele și politicile care se desfășoară pe glob. Când caută răspuns la probleme arzătoare, unde merg unii dintre ei ? Pe Google. Scrieți termenul, dați ”căutare”, și vedeți cu ochii voștri. Vedeți numai ceea ce vor ei să vedeți.
În cultura modernă – a jurnalismului copy-paste – este un lucru obișnuit ca sute de site-uri să promoveze exact aceeași știre. Asta nu e din cauza lenei. Acest lucru este intenționat.
Când vedem titluri identice pe site-uri care, aparent, n-au legătură între ele … mintea logică trage concluzia: ”Tre să fie adevărat !”. Avem iluzia că multe surse au ajuns la aceeași concluzie, iar asta ne dă încrederea de a răspândi varianta oficială. În acest fel, fără să conștientizăm, răspândim propaganda sistemului.

Motoarele de căutare sunt foarte prețioase pentru cei care vor să stabilească varianta oficială.

”În ce privește controlul asupra vieții oamenilor, Google deja este mai puternic decât majoritatea guvernelor de pe glob”.

Ca cel mai influent motor de căutare din lume, Google are mai multă putere să influențeze alegerile din SUA decât oricare altă națiune străină.

(Înregistrare de la investigația privind Google)
” – Ați depus mărturie în fața acestei comisii. Ați spus: în viitoarele alegeri, Google, Facebook, Twitter – și alte mari companii IT – pot să manipuleze alegerile cu aproape 15 milioane de voturi”.
Dr. Robert Epstein:

”Metodele folosite de ei sunt invizibile, sunt subliminale. Sunt mai puternice decât aproape orice efect pe care l-am văzut în științele comportamentale – și am 40 de ani de când activez în acest domeniu”.

(Zach Vorhies – inginer, fost angajat Google în poziție de top)
”Cei de la Google au zis că nu există liste negre privind căutările. Și au spus acest lucru sub jurământ.

Fiind inginer IT, am făcut o căutare – folosind motorul intern de căutare al Google – și ce credeți că am văzut ? Existau căutări aflate pe lista neagră, de exemplu ”leacuri pentru cancer”. De ce decide Google ce pot și ce nu pot oamenii să caute ?”

Ceea ce era odată o unealtă de navigare prin universul informațiilor, acum este o rețea de supraveghere globală, de colectare date, și inginerie socială.

Acum să ne uităm un pic la câteva site-uri de verificare a informațiilor. Începem cu snopes.com.

Snopes pretinde că e ”locul de pe internet unde trebuie mers pentru a discerne ce e adevărat și ce e fals”. Dar dacă privim la istoricul lor de verificare a informațiilor, vedem altceva.

Când dr. Mikovits a afirmat că au arestat-o fără mandat, și fără să o acuze în mod oficial de ceva, snopes au zis că afirmația este ”falsă”. Dacă s-ar fi uitat la documentele de arestare, ar fi văzut că nu aveau nici mandat, și nici nu au acuzat-o de ceva. Acest lucru este confirmat de oamenii din echipa de avocați ai dr. Mikovits:

” – A existat un mandat de arestare ?
– Nu !
– A fost vreodată acuzată de ceva ?
– Nu. Nu a fost acuzată de comiterea vreunei infracțiuni.”
” – 100 % corect. Judy nu a fost niciodată pusă sub acuzare pentru ceva”.

Divizia Facebook de verificare a informațiilor, Politifact, este deținută de Institutul Poynter, care a primit finanțări substanțiale de la aliați Big-Pharma precum Google și Fundația lui Bill Gates. La fel ca snopes, și Politifact are un istoric de înșelare a populației.

La sfârșitul lui ianuarie 2018, Politifact, snopes, și fact-check.org s-au întrecut să discrediteze ideea că erau patente pe coronavirus și pe tratamentele acestuia. Ei au examinat numai 3 din cele 4452 de patente oficiale, care arată fără îndoială că au fost înregistrate patente pe detectarea și tratamentul coronavirusului – atât de firme, cât și de organisme guvernamentale.

(Știre)
”Fondatorul Facebook a promis Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) că vor scoate știrile false și vor bloca publicitatea manipulatoare.
Facebook colaborează cu OMS și cu NCS (NIH ?) pentru a menține contactul cu aceste surse oficiale”.
Wikipedia este folosită pentru a afla informații despre oameni, locuri, și lucruri. Chiar și robotul Alexa (de la Amazon) folosește această enciclopedie digitală.
” – Alexa: Cine e dr. Judy Mikovits?
Alexa: Conform site-ului wikipedia, Judy Ann Mikovits este un fost cercetător, cunoscută pentru afirmațiile ei medicale care au fost discreditate. Ea a fost descrisă ca activist anti-vaccin și promotor al teoriei conspirației, și a fost acuzată de practici științifice incorecte.

Wikipedia face parte din Fundația Wikimedia, o organizație non-profit cu un lung istoric în ce privește afilierea politică. Mulți finanțatori sunt publici, mulți anonimi. Ce anume primește un donator wikipedia în schimbul generozității lui ?

Ce a început ca o platformă liberă și obiectivă, a devenit o armă folosită pentru a discredita orice om care e periculos pentru proprietarii platformei. Iar după ce te calomniază, blochează articolul despre tine, astfel încât nu mai poți corecta propria biografie.

Pe scurt: cele mai multe site-uri de verificare a informațiilor, care pretind că sunt independente … nu sunt nici independente, nici nu prezintă datele reale. Și mai pe scurt: sunt instrumente de manipulare.

Cei care spun poveștile, controlează societatea” (Platon)
Când pornim de la premiza că versiunea medicală oficială este standard obiectiv, site-urile de verificare a informațiilor caută un articol care să confirme ce spune respectiva agenție.
Apoi, cei care combat teoriile conspirației vin și spun: vom demonstra că aceste teorii sunt înșelăciuni.
Fiecare produs media din acest moment a introdus ”dovezi”, iar sistemul a reordonat paginile.
Dacă veți căuta astăzi ceva despre purtatul măștilor, sau studii privind distanțarea socială, veți vedea că studiile care erau pe primele locuri la căutare … nu mai există. Iar în locul lor găsiți studii cu titluri ce susțin varianta oficială.
(Anthony Fauci, directorul Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase – NIAID)

„Veți auzi mai multe despre protocoale avansate …”
Dacă le interzici oamenilor să se adune, îi vei împiedica să discute… despre ce credeți ? Despre problemele actuale.
Dacă-i ții pe oameni în casă, îi ghidezi să se informeze din sursele pe care le-ai pregătit tu. ”Acum știu cum să câștig electoratul. Stă acolo unde îi dau eu voie, ascultă mesajul pe care-l permit eu, prin entitățile mass-media pe care le controlez”.

Mihai T.
Sursa: Incorect Politic

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.