Pandemia e cu noi, valul 5 botezat OMEGA are o țintă fixă…...

Pandemia e cu noi, valul 5 botezat OMEGA are o țintă fixă… copiii!

0 40

„Scriu eu, fiindcă văd că la noi nimeni nu a vorbit despre asta, deși e oficial și e în mainstreamul străin, dar la noi… tăcere: în ISRAEL tocmai s-a făcut o SIMULARE BIZARĂ ”DE RĂZBOI”, cu premierul Bennett în frunte, pentru o „pandemie” un pic mai diferită, provocată de o altă mutație a virusului (chipurile!), AXATĂ PE COPII și care ar avea loc… când credeți? Fix, dar fix de sărbătorile (creștine, se înțelege) din decembrie. Ce frumos!
Deci e un cadou de Crăciun pentru copilași de la Moș Irod cel Nou de la Polul Noii Normalități! Sau de la Moș Antihrist însuși?
Și ce coincidență, exact când prognoza „marele” profet Fauci de acum 1 luna si ceva că va fi varful valului 5 si cand confirma astazi cu jumatate de gura Boris Johnson ca ar putea sa bage lockdown in UK. Ah, dar parca si tipesa de la OMS (dr. Heather Papowitz) de aceeasi origine cu autorii simularii, care tocmai ce fu pe la noi intr-o lunga vizita de consultanta, ne-a avertizat in lacrimi la plecare: „Vă implorăm, vaccinați-vă! Următoarea mutație ar putea afecta copiii!”.

De unde stia?
Eu zic ca ori a luat lumina de la marii pofeti, ori o fi si dinsa vreo profetesa a noii religii! Altminteri cum s-ar putea?! Ha, și ce chestie, cum îmi aduce asta aminte de festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012…
Dar stați că nu e gata. Vă închipuiți cum au denumit varianta asta de virus? OMEGA (adică de la la Delta au sărit direct la ultima litera a alfabetului grecesc, ceea ce înseamnă SFÂRȘITUL, LOVITURA FINALĂ, dar n-aș exclude că se dorește, astfel, și o parodiere a numelui simbolic al Mântuitorului – ”Eu sunt Alfa și Omega”).
Hei, dar… ce sa vezi? Totul era numai… o simulare. Cum ar veni, e doar un exercițiu (nu am priceput deloc în ce a constat efectiv acest exercițiu efectuat de premierul israelian în buncărul său de refugiu din calea unui război propriu-zis), realizat așa, pentru o simplă… eventualitate.
De ce anume in felul asta, de unde se știe că ar putea urma ceva care să-i lovească ANUME PE COPII si de ce plasat cu atâta precizie în perioada Sărbătorilor noastre? Nimeni nu a explicat.
Eeeei, și azi la știrile partenerilor Fake-News CNN de la noi, Neghina 3, iata ce vedem (fără nicio vorbă despre Israel și simularea lor!) – fotografia cu captura atașată! Dar să țineți minte de la mine: CONSPIRAȚIILE NU EXISTĂ, există numai o sumedenie de miraculoase coincidențe! Iar legătura cu ȚINTA DECLARATĂ A VACCINĂRII COPIILOR, „DE URGENȚĂ” (!) este iarăși una cu totul și cu totul întâmplătoare!
Vă imaginați că nimeni nu poate să vrea răul copiilor noștri și nimeni nu vrea să le/ne răpească bucuria poate a acestui Crăciun (care ar putea fi ultimul, dacă mă întrebați pe mine, dar ce bine că nu mă întrebați și nici nu mă credeți!).
Totul e doar în capul înfierbântat al conspiraționiștilor antivacciniști…

Serban Andi
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.