Pandemia COVID o minciună la scară globală? Se pregătește cel mai mare...

Pandemia COVID o minciună la scară globală? Se pregătește cel mai mare NÚREMBERG din toate timpurile!

0 43

Scandalul COVID-19 a devenit cea mai mare crimă împotriva umanității săvârșită vreodată. Înaceastă perioadă se pregătește un al doilea Tribunal de la Nürnberg, cu înființarea unei „acțiuni colective” sub egida a mii de avocați globali din spatele avocatului american-german Reiner Fuellmich, care dă în judecată persoana responsabilă pentru Scandalul Covid-19 instrumentalizat de Davos Forum.
În acest sens, trebuie amintit că Reiner Fuellmich este avocatul care a reușit să condamne gigantul auto Volkswagen în cazul catalizatorilor manipulați. Și același avocat a reușit să condamne Deutsche Bank ca o întreprindere criminală.
Potrivit lui Reiner Fuellmich, orice fraudă din partea companiilor germane este neglijabilă în comparație cu daunele pe care criza Covid-19 le-a provocat și le provoacă în continuare.
Această criză Covid-19 ar trebui redenumită „Scandalul Covid-19” și toți cei responsabili ar trebui să fie urmăriți penal pentru daune civile cauzate de manipulări și falsificate protocoale de testare.
De aceea, o rețea internațională de avocați în afaceri va judeca cel mai mare caz de delict din toate timpurile, scandalul de fraudă Covid-19 care a devenit între timp cea mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată.
O comisie de anchetă Covid-19 a fost deschisă la inițiativa unui grup de avocați germani cu scopul de a iniția o acțiune colectivă la nivel internațional folosind dreptul anglo-saxon.

Sursa: http://newsnet.fr/185724

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.