Pandemia COVID 19 – albastrul de metilen confirmat în lupta cu virusul!

Pandemia COVID 19 – albastrul de metilen confirmat în lupta cu virusul!

0 436

10 specialiști din mai multe clinici medicale din Iran, UK și Texas SUA au semnat primul studiu clinic randomizat de fază 3 publicat pe cea mai importantă platformă medicală online din lume, aceea a Bibliotecii Medicale Americane.
Acesta pune în evidență, odată pentru totdeauna, beneficiile inestimabile ale albastrului de metilen pentru pacienții hipoxici cu infecție C19.
Studiul concluzionează că după DOAR O ZI de administrare a albastrului de metilen la pacienții cu C19 în strare gravă cu dispnee, la 90% dintre aceștia, dispneea s-a ameliorat substanțial. De la 85-87 la 95-97 mmHg.
Adică administrarea albastrului de metilen la pacienții C19 ar fi scăzut dramatic numărul celor care ar fi avut nevoie de intubare!
De mai bine de 18 luni scriu despre albastrul de metilen și despre eficiența acestuia în boala pandemică.

Am scris ți am spus-o public, am scris și în privat, dnei Mahler, dlui Rafila, dlui Musta, dlui Marinescu, dlui Arafat. Degeaba…
Am fost chiar și sancționată de Colegiul Medicilor București pentru că am descris public mecanismele fiziopatologice ale acestui tratament.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „În sfârșit este oficial!!! ALBASTRUL DE METILEN ar fi putut salva multe vieți!”

Oare câte vieți ar fi putut salva oamenii aștia dacă mi-ar fi deschis link-urile trimise sau dacă mi-ar fi răspuns la telefoane ?!
Ce să vă mai spun… Că mă doare sufletul de mor …
*Postările mele vin din instagram după cum vedeți, restricțiile continuă pe meta, așa că link-urile le adaug aici:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34019535/
https://www.nature.com/articles/s41598-021-92481-9
https://aura.abdn.ac.uk/…/Alamdari_etal_ABJ_Methylene…

PS:
Numărul studiilor care evidențiază eficacitatea albastrului de metilen în lupta cu virusul pandemic sunt muulte. Majoritatea sunt ignorate cu desavârșire.
Am celebrat prin această postare faptul că, finally, un astfel de studiu a fost publicat într-o publicație de cea mai mare anvergură științifică.
Adică e oficial, în sfârșit! #sanatateataprioritateamea

Dr Adina Alberts 
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.