Paleologu schimba sigla PDL

Paleologu schimba sigla PDL

0 93

Deputatul Theodor Paleologu, candidat la functia de presedinte al PDL, a propus, joi, la Craiova, ca sigla partidului sa contina un porumbel si o porumbita, in contextul in care se vorbeste de rebranduirea formatiunii democrat-liberale.
Paleologu le-a prezentat membrilor PDL Dolj doua variante de sigla, una in culorile partidului, un porumbel si o porumbita si o ramurica de maslin, iar a doua realizata in creion de catre fiul sau, cu un porumbel si o porumbita, fara culorile partidului, varianta care in opinia sa este „o varianta mai relaxata”, relateaza Agerpres.

„Domnul Berceanu a facut acele propuneri cu porumbelul. Priviti: aceasta este o varianta a siglei PDL cu doi porumbei deasupra. Eu stiu care este porumbelul si care este porumbita. (…) Pentru dl Berceanu las aceste sigle. Abia astept sa-l vad pe dl Berceanu, pentru ca a lucrat serios la cele doua propuneri si sper ca vor avea succes, ca tot se vorbeste de rebranduirea partidului”, a spus Paleologu la intalnirea cu membrii PDL Dolj, desfasurata in sediul organizatiei, la care Radu Berceanu nu a participat.

Theodor Paleologu a precizat ca acea ramurica de maslin care apare pe sigla simbolizeaza faptul ca in partid este nevoie de ”pace multa”.

„Porumbeii sunt simbolul crestin, iar noi suntem un partid crestin-democrat si porumbelul este un simbol al Duhului sfant. Noi acum suntem dupa Paste si asteptam sarbatoarea pogorarii Duhului sfant. Pe de alta parte, fiind un porumbel si o porumbita, fie vorba intre noi eu stiu sa-i deosebesc, dar nu toata lumea din sala stie, poate fi vorba si de egalitate de sanse intre barbati si femei si iata si raspunsul meu la problema egalitatii de sanse. Si mai poate fi vorba si de demografie, pentru ca aceasta problema ne intereseaza foarte mult. Si ramurica de maslin conteaza foarte mult”, a sustinut Theodor Paleologu.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.