Palatul Parlamentului sub asediu!

Palatul Parlamentului sub asediu!

0 237

Nu, nu va speriati! N-au venit minerii! Mii de romani s-au imbulzit la inceput de an ?sa profite de “Portile deschise” la Palatul Parlamentului.


Pe 1 si 2 ianuarie oricine a putut vizita gratuit impozanta cladire, pentru a vedea unde isi desfasoara activitatea alesii, iar concetatenii nostri n-au ratat ocazia.


Dupa ce au fost controlati cu detectorul de metale, miile de curiosi au fost lasati in Palat, unde, insa, au trebuit sa se descurce singuri pe coridoarele intortocheate, fara sa aiba macar o harta a cladirii, ceea ce le-a provocat nemultumire.


Ghizii, in majoritate studenti, sunt in vacanta, asa incat vizitatorii au bajbait prin incaperile in care au avut acces (nu toate salile au fost deschise publicului), fara sa stie unde se afla, ce destinatie are incaperea, detalii arhitectonice, etc. In lipsa de informatie, majoritatea celor care au vizitat cladirea s-au multumit cu privitul si uimitul. N-au lipsit comentariile de la cele acide, cum ca parlamentarii nostri nu merita luxul din cladire pana la cele nostalgice, cum ca asa minunatie cum a facut Ceausescu nu va mai face nimeni! De fapt, cei batrani il tot pomeneau pe fostul presedinte RSR, ctitor al faimoasei Case a Poporului.


Au fost si cativa norocosi care s-au nimerit in cladire deodata cu ziaristii, astfel incat au mai putut afla cate ceva de la secretarul Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, care le-a servit ziaristilor drept ghid.


Cei care vor vizita Parlamentul miercuri, in jurul orei 12, vor fi mai norocosi: vor fi ghidati in cladire de Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care le va arata inclusiv biroul sau.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.