Pakistanezii ar vrea sa investeasca in Brasov

Pakistanezii ar vrea sa investeasca in Brasov

0 53

O delegatie a Consiliului de afaceri pakistano-roman s-a intalnit in weekend cu autoritatile brasovene si cu reprezentantii Camerei de Comert si Industrie. Scopul principal al intalnirii a fost crearea unei mai bune comunicari intre oamenii de afaceri brasoveni si investitorii pakistanezi.
Vizita delegatie pakistaneze a inceput pe 21 noiembrie, la Bucuresti, unde au avut loc intalniri cu ministrul Finantelor , cel al Afacerilor externe si reprezentantii Camerei de comert si industrie. Apoi a fost randul Brasovului, unde delegatia s-a intalnit cu autoritatile locale, care le-au prezentat membrilor delegatiei oportunitatile de afaceri pe care le pot valorifica sub Tampa. Tema principala a prezentarii a fost domeniul schiabil, dat si lucrarile la infrastructura. Brasovul deruleaza proiecte finantate din fonduri europene in valoare de 100 de milioane de euro.
Scopul principal al vizitei delegatiei pakistaneze a fost crearea unei mai bune comunicari intre oamenii de afaceri brasoveni si cei pakistanezi, pentru a discuta oportunitati de investitii. O alta ramura in care pakistanezii ar putea investi este agricultura si cresterea animalelor; afaceristii pakistanezi au avut ocazia sa intalneasca, la Camera de comert si industrie si cativa reprezentanti ai unor firme brasovene, cu care au discutat posibile investitii. Consiliul de afaceri Pakistano Roman a fost constituit la initiativa ambasadorului Romaniei in Pakistan, , tocmai pentru a genera un bun schimb de informatii intre cele doua tari. Delegatia, care a vizitat Romania luna aceasta, a venit la invitatia subprefectului Carol Ambrus, care a vizita la randul sau Pakistanul in luna septembrie. La intalnirea cu autoritatile locale a fost discutata si o posibila infratire intre orasul nostru si localitatea Karaci, din Pakistan.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.