Paianjenii ataca

Paianjenii ataca

0 191

O femeie din zona Constanta a ajuns la spital, dupa ce a fost muscata de un paianjen veninos. Cum s-au petrecut lucrurile?
Femeia le-a povestit medicilor ca facea curatenie in gradina si, totodata, aduna ierburi pentru pasari, cand a simtit o piscatura puternica.in brat. Imediat dupa aceea s-a simtit rau, astfel ca rudele s-au vazut obligate sa cheme ambulanta, caci femeii i se umflase bratul si se simtea tot mai rau.
Cand a ajuns la spital, femeia acuza dureri musculare puternice, avea mainile si picioarele amortite si transpira abundent, semn ca organismul lupta sa elimine otrava.. Medicii au hotarat sa o transfere la Spitalul Judetean din Constanta, unde a primit tratament cu medicamente antiinflamatoare si cicatrizante.
In aceste momente starea femeii este stabila, insa ea va ramane sub supraveghere medicala cata vreme vor hotari medicii ca este necesar.. Medicii au constatat faptul ca femeia ar fi fost muscata de o asa-zisa vaduva neagra, un paianjen venit si care s-a raspandit in Delta iar apoi in intreaga zona, fapt favorizat in ultimii ani si de evolutia vremii, sau de un paianjen veninos din aceeasi clasa.
Nu este primul caz in aceasta zona, in anii trecuti s-au mai intalnit asemenea muscaturi. Concret este faptul ca au inceput sa ne muste si sa ne suga sangele si paianjenii, de parca nu ne ajungea cum ne ataca intr-una anumite plosnite pe doar doua picioare.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.