„Pactul pentru Fiscalitate-Pactul pentru Romania”

„Pactul pentru Fiscalitate-Pactul pentru Romania”

0 432

Academia Romana, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, Romanian Business Leaders, Consiliul Investitorilor Straini, Confederatia Patronala Concordia, cu sustinerea Consiliului Concurentei si a Consiliului Fiscal, au semnat, luni, petitia „Pactul pentru Fiscalitate-Pactul pentru Romania

Academia Romana, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, Romanian Business Leaders, Consiliul Investitorilor Straini, Confederatia Patronala Concordia, cu sustinerea Consiliului Concurentei si a Consiliului Fiscal, au semnat, luni, petitia „Pactul pentru Fiscalitate-Pactul pentru Romania”.

Silviu Costea, presedinte CCI Brasov, ii indeamna si pe brasovenii sa il semneze.

Initiatorii Pactului pentru Fiscalitate sustin ca fara o legislatie fiscala coerenta si previzbila, Romania nu are sanse reale sa prospere.

Dezvoltarea tarii depinde, in primul rand, de revitalizarea si eficientizarea politicilor, sistemelor si strategiilor educationale, academice, de sanatate si demografice.

In acest context insa, un cadru fiscal previzibil, care sa nu impovareze ci sa stimuleze mediul de afaceri devine esential.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.