Pachet comun de masuri PSD-PNL

Pachet comun de masuri PSD-PNL

0 84

Dragnea: PSD si PNL vor prezenta, in comun, masurile pe care le vor lua daca preiau guvernarea
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca social-democratii si liberalii vor prezenta, in comun, in perioada urmatoare, un pachet comun de masuri active cu aplicativitate imediata pentru cazul in care PSD si PNL vor prelua guvernarea dupa motiunea de cenzura.
Dragnea a raspuns astfel declaratiilor facute miercuri seara, la TVR 1, de catre seful statului, Traian Basescu, in opinia caruia PSD si PNL nu au capacitatea de a scoate tara din criza.
„Eu am inteles ca presedintele Traian Basescu, economistul sef al tarii, a spus ca nu a avut si nu are incredere in PSD si PNL pentru ca nu au solutii la actuala criza. Intr-adevar, nu avem solutiile asa cum le vede Traian Basescu , pentru ca marile solutii ale lui Taian Basescu si ale – ma rog – prietenului lui, copilului lui, trompetei lui, Emil Boc – nu sunt decat taieri, taieri si cresteri de taxe. Noi nu avem genul asta de solutii”, a precizat Dragnea.
El a aratat ca PSD si PNL vor prezenta, in scurt timp, un pachet comun de solutii cu aplicativitate imediata pentru cazul in care PSD si PNL vor prelua guvernarea dupa motiunea de cenzura, in timp ce programul amplu de guvernare al PSD va fi prezentat la Congresul din 16 octombrie.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la TVR1, ca ar fi fost intr-o mare dificultate daca premierul Emil Boc si-ar fi depus mandatul , deoarece se redeschidea problema majoritatii guvernamentale, iar PNL si PSD nu sunt capabile sa treaca tara prin criza.
„Eram in mare dificultate, pentru ca se redeschidea problema majoritatii guvernamentale. Trebuia sa incep negocierile cu toate partidele, iar, in momentul de fata, cu scuze, ca nu vreau sa atac niciun partid, dar abordarile publice si programele, asa cum le-am vazut in enunturi, fara nicio sustinere, la PNL si PSD imi arata ca nu sunt capabile sa treaca Romania prin criza. Ar guverna demagogic, cum au facut-o in 2007-2008, ar merge pe niste solutii imposibile, care ar ingloda tara in datorii si in deficite”, a spus Traian Basescu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.