Pace intre jucatori si galerie

Pace intre jucatori si galerie

0 195

Nicolae Badea presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo Bucuresti, si patru jucatori, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Bogdan Lobont si Catalin Munteanu, s-au intalnit cu reprezentantii galeriei si s-a ajuns la o reconciliere intre cele doua parti.
Discutiile au durat aproximativ o ora si jumatate, timp in care fanii si jucatorii si-au exprimat nemultumirile. Suporterii au reprosat startul slab al campioanei, iar jucatorii si-au luat angajamentul ca situatia se va indrepta.
Capitanul Claudiu Niculescu a declarat pentru site-ul oficial al gruparii din Stefan cel Mare ca „a fost o discutie civilizata dupa care am inteles ce ne dorim unii de la altii. Speram sa fie aceeasi suporteri de anul trecut si noi aceeasi echipa. Am avut o perioada mai slaba, dar cu ajutorul fanilor speram sa trecem peste acest moment dificil”.
Elyas Bucurica, seful galeriei dinamoviste, a afirmat ca jucatorii se pot baza in continuare pe suportul fanilor: „Toti am acceptat ca este un moment dificil. Numai jocul si rezultatele pot face uitate problemele de pana acum. Vom fi alaturi de echipa in deplasarile urmatoare, cu Progresul, la Cluj si mai ales in Suedia!”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.