Pacaleala de 2.000 de euro la telefon

Pacaleala de 2.000 de euro la telefon

0 116

 

O varstnica de 71 de ani din Brasov a fost inselata cu 2000 de euro prin telefon. Un escroc s-a drept fiul ei si i-a spus batranei ca se afla in spital si are nevoie urgenta de bani. Femeia l-a crezut si a dat fuga sa depuna banii in contul pe care i-l indicase barbatul. Politia a intervenit si a anulat tranzactia iar batrana si-a recuperat banii. Oamenii legii ii avertizeaza pe brasoveni ca numarul escrocheriilor telefonice este in crestere.
Biroul de InvestigaÈ›ii Criminale din cadrul PoliÈ›iei Municipiului BraÈ™ov a fost sesizat marti de o persoana de sex feminin cu privire la faptul că soacra sa, in varsta de 71 ani, a fost victima unei înÈ™elăciuni.
Pentru ca totul sa fie veridic, escrocul i-a spus batranei ca este la spital langa fiul ei si i l-a dat la telefon sa-i confirme femeii faptul ca are nevoie de bani. Batrana nu si-a dat seama ca nu este fiul ei. Apelantul i-a indicat o banca si un cont bancar unde sa depună urgent suma menționata. In naivitatea ei, batrana a crezut povestea si a dat fuga la o prietena care a ajutat-o sa adune suma de 1914 Euro. Doua ore mai tarziu, o depunea la banca in contul indicat de escroc.
Totul a fost dat in vileag cand nora si fiul victimei inselaciunii s-au alarmat ca nu reuseau sa dea de batrana si au alertat politia.
Politistii de la Biroul Investigatii Criminale Brasov continua cercetarile in acest caz, sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa de inselaciune.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.