Pa, si ne vedem la toamna !

Pa, si ne vedem la toamna !

0 60

Spusu-si-au parlamentarii la sueta despre vestitele dosare Mitrea si Nastase.
Facatura se vedea pe mutrele celor ramasi in sala la jocul cu bilele. Zic „ramasi in sala” pentru ca din cei peste 250 de insi plictisiti din start, la rostogolitul bilelor au ramas sa respire aer purificat – sau conditionat? de cine si de ce? – numai 208, tocmai bine insuficienti pentru luarea unei hotarari, caci erau necesari 220.
Daca ati stat sa ascultati ce au declarat cei cativa intervievati, fiti siguri ca au votat fix invers decat au spus ca o vor face, la mutrele nevinovate pe care le vaceau si la hotararea tasnind din glasurile lor.
Si sunt sigur ca cine trebuia sa vada a vazut ca sala este prea plina si a bagat, prin mobil, parola de retragere: “Ploaia este uda, du-te dupa umbrela”, sau “Sarmalele sunt prea fierbinti in cuptor.”, sau “Porumbeii canta prin parc Mozart.” Si alte asemenea.
Pentru ca facatura de ieri trebuia sa-i mai traga o clapa lui Basescu-Nevinovatul, in tranta lui stramba cu zgripturoaica de Coruptie, amanta sa morala
Chiar si declaratiile celor doi incriminati sunau a opera bufa pusa in scena ca sa umple plictiseala pauzei dintre doua acte, ceva in genul piticilor care jucau candva intre doua meciuri de cuplaj.
Asa ca o sa vina toamna, baietii se vor intalni din nou pe chestia asta ca sa se mai joace putin cu bilele pe spinarea celor doi dosaristi, pelteaua va fi intinsa pana dupa alegeri si, in raport de rezultate, vor fi puse inapoi la prafuit sau vor fi tinute in asteptare, pentru orice eventualitateAsta da, lupta anticoruptie !

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.