Ovidiu Musetescu, a decedat

Ovidiu Musetescu, a decedat

0 59

Ovidiu Musetescu (54 de ani), fostul ministru al Autoritatii pentru Privatizare si Administrarea Participatiunilor Statului (APAPS), a decedat duminica, la Spitalul Elias din Bucuresti, in urma unui cancer pulmonar cu multiple metastaze, anunta Mediafax, care citeaza surse medicale.

„Astazi, 18 octombrie, la ora 16.30, a decedat in Clinica ATI a Spitalului Universitar de Urgenta „Elias” domnul Ovidiu Musetescu ca urmare a complicatiilor evolutive induse de boala cronica de care suferea si care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat”, se arata intr-un comunicat transmis duminica de Spitalul Elias.

Luna trecuta, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a primit cererea presedintelui Traian Basescu privind declansarea procedurilor legale pentru urmarirea penala a lui Musetescu.
Ovidiu Musetescu, fost ministru social-democrat al APAPS si fost presedinte al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), se afla in vizorul procurorilor anticoruptie, pentru privatizarea Alro Slatina si Alprom SA.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.