Out-siderii au forta!

Out-siderii au forta!

0 110

Cea de-a treia zi a turneului campionilor a demonstrat din plin zicala “buturuga mica rastoarna carul mare!”. Ambele partide disputate in grupa aurie au fost castigate de jucatorii mai slabi cotati in clasamentul mondial.


Primul meci a consemnat un duel iberic, incheiat cu victoria in trei seturi 4-6 ?6-4 ?6-3 a lui David Ferrer (6) in fata challengerului Rafael Nadal (2). Avand patru victorii din sase partide in fata lui Ferrer, numarul 2 mondial a inceput meciul mult mai bine, adjudecandu-l in 55 de minute. Setul al doilea, unul de mare lupta a incantat spectatorii de pe arena Qiu Zhong, s-a incheiat in favoarea lui Ferrer. Prospetimea si-a spus cuvantul, acelasi Ferrer incheind conturile in al treilea set dupa doua ore si jumatate foarte disputate, devenind primul semifinalist.


In cel de-al doilea meci Richard Gasquet (8) l-a dominat copios pe numarul 3 Novak Djokovic 6-4 ?6-2. 85 de minute i-au trebuit francezului pentru a pastra o sansa de a juca in semifinale. Cu un procentaj excelent al serviciului de 85% Gasquet a beneficiat de forma mai slaba pe care o traveseaza sarbul, autor al multor greseli nefortate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.