Oslo: Paula Seling si Ovi la prima repetitie

Oslo: Paula Seling si Ovi la prima repetitie

0 104

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Paula Seling si Ovi, au sustinut miercuri la Oslo prima repetitie, care a fost apreciata de jurnalisti, dar si de fani. Potrivit reprezentantilor delegatiei oficiale la Oslo, repetitiile au decurs in regula, iar pe scena Paula Seling si Ovi au fost acompaniati de backing-ul piesei „Playing With Fire” – Ioana Andreea Moldovan, Larisa Borza, Andrada Janette Suliman si Elena Bianca Purcarea.

Tot miercuri, artistii romani au avut programata si prima conferinta de presa la care a participat un numar mare de jurnalisti, dar si o intalnire cu fanii organizata la Ambasada Romaniei in Norvegia.

Paula Seling si Ovi vor concura in cea de-a doua semifinala a Eurovision programata pe 27 mai, majoritatea jurnalistilor si a fanilor considerand ca aceasta semifinala este una extrem de puternica, deoarece multe piese sunt favorite. Multi chiar afirma ca semifinala a doua a concursului va fi, de fapt, „finala” Eurovision, estimand ca cel putin primele cinci piese din clasamentul final vor fi dintre cele vor concura in a doua semifinala.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.