Ortopedul Marius Nica va fi cercetat sub control judiciar

Ortopedul Marius Nica va fi cercetat sub control judiciar

0 344

. Procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov au stabilit ca medicul a luat mita aproximativ 50.000 de euro si a solicitat instantei, prin rechizitoriu, confiscarea bunurilor medicului pina la concurenta acestei sume

Tribunalul Brasov a stabilit „legalitatea si temeinicia masurii controlului judiciar“, dispusa fata de medicul brasovean in data de 14 decembrie 2015 de judecatorii aceleiasi instante, care au dispus inlocuirea arestului la domiciliu cu o masura mai blinda. Magistratii i-au prelungit masura controlului judiciar cu inca 60 de zile si au stabilit un nou termen de judecata in acest dosar pentru data de 9 februarie.
Dr. Marius Nica – medic primar specialitatea ortopedie traumatologie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov – a fost trimis in judecata, in septembrie 2015, in stare de arest la domiciliu pentru sase infractiuni de luare de mita si patru de trafic de influenta comise in perioada 16 iulie – 10 august 2015 si 18 septembrie 2014. Medicul a fost prins in flagrant in 10 august in timp ce lua mita 900 de lei de la un investigator sub acoperire pentru a-i face o interventie chirurgicala.
Procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov au stabilit ca medicul a luat mita aproximativ 50.000 de euro si a solicitat instantei, prin rechizitoriu, confiscarea bunurilor medicului pina la concurenta acestei sume.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.