ORICAND EXISTA O SOLUTIE…

ORICAND EXISTA O SOLUTIE…

0 188
Patru prieteni, in delegatie, n-au gasit loc decat la Poiana Brasov. La hotel, neavand prea multi bani, hotarasc sa doarma cate doi in camera. Unul dintre ei se stia ca sforaie atat de cumplit, ca se auzea de la etajul inferior! Asa ca au convenit sa doarma cu el pe rand, fiecare cate o noapte. A doua zi dimineata, coboara primul care a avut "onoarea".
Era cu ochii rosii, parul ravasit… – N-am dormit toata noaptea. Ce sa fac, am stat in fotoliu si m-am uitat la el… A doua zi, urmatorul, rupt de somn si el: – Cum sa dormi, se clatina acoperisul de la sforaitul astuia. Am stat toata noaptea in fotoliu si m-am uitat la el… A treia zi, vine al treilea; era fresh, odihnit, bine dispus. Ceilalti mirati: – Cum ai reusit sa te odihnesti? – Simplu. Inainte de a ne baga in pat, l-am strans in brate, l-am sarutat dulce si i-am spus noapte buna! Eu am dormit, bustean! El n-a inchis un ochi toata noaptea…
Tipul era un fagarasean din Toderitza, cu multa… experienta politica si de viatza, asa ca s-a apucat sa le mai faca o recomandare amicilor.
Acesta le-a zis, dupa iesirea la pensie, sa nu uite:
– Daca te insori la 20 ani, ia-ti o unguroaica, fac astea sex de te sparge!
– Daca te insori la 30 ani, ia-ti o frantuzoaica; este discreta, stie sa nu te faca de ras!
– Daca te insori la 40 ani, ia-ti o englezoaica, este asta o lady, si in societate si in afara ei!
– Daca te insori la 50 ani, ia-ti o americanca, astea sunt bogate si agreabile in calatorii!
– Daca te insori dupa 60 ani, ia-ti o romanca…, fac astea niste parastasuri !!
 
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.