Ori îşi fac treaba, ori le vor fi reziliate contractele

Ori îşi fac treaba, ori le vor fi reziliate contractele

0 167

Municipalitatea a dat un ultimatum operatorilor de salubrizare din oraş să îşi îndeplinească obligaţiile de colectare a deşeurilor de la populaţie

Municipalitatea a dat un ultimatum operatorilor de salubrizare din oraş să îşi îndeplinească obligaţiile de colectare a deşeurilor de la populaţie. În paralel, inspectorii din Serviciul de Salubrizare din Primărie şi poliţiştii locali vor monitoriza boxele de gunoi. Operatorii nu-şi respectă atribuţiile sau braşovenii care aruncă la întâmplare gunoiul vor primi amenzi.
Au fost mai multe reclamaţii ale braşovenilor care au vizat modul în care se ridică gunoiul de la platforme, dar braşovenii s-au plâns şi de starea containerelor, şi de faptul că sunt prea puţine. Edilii au acordat celor două firme de salubritate din oraş o săptămână să îşi remedieze problemele, dacă mai vor să rămână în contract. Se pare că lucrurile au început deja să se schimbe, spune Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Braşov
Operatorii de salubritate s-au plâns în schimb că accesul la platforme este frecvent blocat de autoturisme. Prin urmare, autorităţile vor aplica amenzi şi celor care parchează în faţa platformelor dar şi cei care aruncă gunoiul la întâmplare.
În cazul în care cei doi operatori de salubrizare nu îşi vor respecta obligaţiile, municipalitatea va analiza modificarea prevederilor contractuale sau chiar rezilierea contractelor cu aceştia.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.