Organizatia studenteasca internationala AIESEC se face auzita si in Brasov

Organizatia studenteasca internationala AIESEC se face auzita si in Brasov

0 180

Organizatia AIESEC, al carei nume original este Association Internationale des Etudiants en Sciences Economiques et Commerciales, este o organizatie non-profit condusa de studenti si proaspat absolventi. Scopul acesteia este o platforma internationala pentru tinerii care vor sa-si descopere si sa-si dezvolte potentialul, astfel incat sa aiba un impact pozitiv asupra societatii in care traiesc.? Biroul international se afla la ora actuala in Rotterdam, Olanda.


Reprezentantii din Brasov au demarat un proiect in acest sens, prin intermediul caruia, in perioada 15 octombrie -19 octombrie, in cadrul Universitatii Transilvania vor fi sustinute o serie de training-uri si workshop-uri. Temele abordate vor fi project management, antreprenoriat, turism sau IT.


Aceasta organizatie are reprezentanti in toata lumea si ofera posibilitatea celor care intra in sistem sa faca diferite internshipuri la firme si companii din strainatate, astfel incat sa-si dezvolte cariera socio- profesionala. Numele programului este „Universitatea Companiilor” si se spera sa aiba si in tara noastra succesul inregistrat in strainatate.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.