Organizarea FOTE 2013 in zona Brasovului este 100% sigura

Organizarea FOTE 2013 in zona Brasovului este 100% sigura

0 215
A fost semnat recent contractul de finantare a organizarii Festivalului Olimpic al Tineretului European din februarie anul viitor. Sefi de misiuni din toate tarile participante si sefi de delegatii sportive sunt deja in Brasov, unde vor inspecta in weekend bazele sportive si orasul.
Dupa ce organizarea festivalului a fost pusa mult timp sub semnul intrebarii, FOTE 2013 se va organiza cu siguranta la Brasov. Primii componenti ai delegatiilor de sportivi dar si presedinti de comitete olimpice din toata Europa au ajuns deja sub Tampa. Constructia patinoarului din Poiana, care va gazdui intrecerile de shortrack si patinaj artistic, a intrat in sarcina Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret. Festivitatea de deschidere a Festivalului va avea loc pe arena Liceului Sportiv.
Oras gazda a Festivalului Olimpic al Tineretului European, Brasovul este si organizatorul unei intalniri cu sefii de delegatii straine care se va desfasura pe parcursul a doua zile.
Intalnirea din week-end se va incheia cu un raport. Urmatoarea actiune este participarea Brasovului in luna decembrie la reuniunea Comitetului Olimpic European din Israel unde FOTE 2013 va fi pe ordinea de zi a evenimentului.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.