Ordonanta care strange cureaua dar si slitul

Ordonanta care strange cureaua dar si slitul

0 80
Ordonanta care blocheaza angajarile la stat a pus lacat pe toaleta de sub Tampa. De la la intrarea in vigoare a prevederii, personalul care deserveste toaletele publice din municipiu a devenit insuficient. Stransul curelei dobandeste astfel noi intelesuri printre brasoveni si turisti: unii se abtin, altii merg in boscheti. Primaria va deschide totusi toaleta in week-end-uri si cu ocazia manifestarilor din zona, unde va amplasa si  cateva toalete ecologice.
In centrul Brasovului au fost renovate printr-un parteneriat public privat mai multe toalete publice cum sunt cele din parcul Titulescu, Livada Postei si Piata Unirii. Cele din pietele agroalimentare si toaleta din Piata Sfatului sunt administrate de serviciul Piete. Ordonanta care blocheaza angajarile in sistemul public a facut ca personalul care deserveste toaletele publice sa fie insuficient si a pus lacat pe usa celei de sub Tampa. 
Pentru necesitatile fiziologice care apar in timpul unei plimbari de relaxare pe aleea de sub Tampa, brasoveni si – cu siguranta – si turisti au diverse metode: unii nu ies din casa inainte de a merge la baie, altii apeleaza la tufisuri.
Taxa de intrare la toaleta este de 1 leu, insa cheltuielile de intretinere sunt  mult mai mari in comparatie cu veniturile pe care le-ar aduce locatia.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.