Ordine si disciplina la Spitalul Judetean Brasov

Ordine si disciplina la Spitalul Judetean Brasov

0 97

In sfarsit Spitalul Judetean Brasov incape sa arate a spital european. Desi mai este cale lunga pana la finalizarea lungului sir de modernizari propuse, incet, dar sigur, unitatea capata un aspect nou.
Una dintre cele mai importante realizari la spital este introducerea unui sistem nou de acces in unitate. Astfel, de aproximativ o luna de zile, accesul in unitatea sanitara se face pe baza de cartela, iar vizitatorii pot intra doar intr-un anumit interval orar. Mai important este ca intervalul de vizita este respectat cu strictete, micile atentii acordate paznicilor pentru o scurta vizita fiind de domeniul trecutului. Mai mult, pentru a asigura o mai buna paza si protectie si pentru a inlatura orice incident neplacut cauzat de „vizitatori”, conducerea Spitalului Judetean a implementat un plan propriu de paza. Concret, este vorba in primul rand de restrictionarea accesului in unitatea sanitara. Astfel, intrarile in spital au fost dotate cu un sistem modern de securitate, cadrele medicale si personalul auxiliar putand intra in unitatea sanitara doar pe baza de cod de acces sau cartela.
Vizitatorii vor putea patrunde in spital doatr pe intrarea principala si doar in intervalul de oro stabilit de catre conducerea spitalului. „Apartinatorii trebuie sa respecte orele de vizita, care s-au schimbat in ultimul timp. Vizitatorii pot veni la spital zilnic, intre orele 15:00 si 17:00”, a spus dr. Luminita Nitu, purtatorul de cuvant al spitalului.
O alta masura luata de catre conduserea spitalului este angazarea unei firme de paza si protectie, ai carei angajati au datoria de a se asigura ca vizitele se desfasoara in perfecta ordine si ca persoanele ce patrund in spital nu „viziteaza” si zonele interzise accesului public. Astept sfarsitul modernizarilor si poate ca in viitor toate spitalele din Brasov „vor intra” in UE.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.