Orban il acuza pe Boc de minciuna

Orban il acuza pe Boc de minciuna

0 83

Liberalul Orban afirma ca impunerea varstei de pensionare este o minciuna a lui Boc, pe principiul ca UE este de vina de toate relele de care avem parte.
Cresterea varstei de pensionare, impusa, potrivit Executivului, de Uniunea Europeana, este privita cu scepticism de liberalul Ludovic Orban.
„Este o minciuna care pleaca de la principiul ca UE este de vina de tot ce e rau in tara asta”, spune Ludovic Orban.
„O asemenea afirmatie este penibila pentru Boc. Orice roman, cand il vede pe Boc la televizor, ar trebui sa inchida televizorul pentru ca minte si dezinformeaza. Este o minciuna care pleaca de la principiul ca pentru tot ce se intampla rau in tara asta nu este de vina Boc, ci mostenirea Tariceanu sau Uniunea Europeana. Asta e strategia de comunicare a PD-L-ului: dezinformare si manipularea opiniei publice”, a spus prim-vicepreºedintele PNL, Ludovic Orban, in cadrul unei emisiuni televizate.

Nici pesedistul Dan Nica nu a privit cu ochi buni initiativa guvernului.
„Este o initiativa imorala, care nu are nicio legatura cu ce se intampla in prezent in Romania”, a spus vicepresedintele PSD.
Desi reprezentantii Executivului au justificat stabilirea unei varste egale de pensionare atat pentru femei, cat si pentru barbati, de 65 de ani, prin nevoia alinierii Romaniei la legislatia europeana, directivele Uniunii nu prevad niciun fel de obligatie in acest sens, fiecare tara stabilind aceasta varsta dupa conditiile respective.
Mai mult, Consiliul Legislativ al Parlamentului Romaniei a avizat, la sfarsitul saptamanii trecute, o initiativa cetateneasca in privinta pensionarii. Initiativa contrazice prevederile proiectului Legii unice a pensiilor si propune mentinerea varstei de pensionare la 60 de ani pentru femei si la 65 de ani pentru barbati, pana in 2050.

Si atunci san u le dam dreptate celor care il numesc mincinos pe Boc si sleahta sa pedelista? Caci ceea ce fac ei in fruntea tarii este mai mult decat rusinos si categoric in dauna tarii si a locuitorilor ei cinstiti.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.