Orban e rege in tara chiorilor electorali

Orban e rege in tara chiorilor electorali

0 59

Anul acesta, nici n-a mai fost nevoie de discursurile lui Vadim Tudor si Gigi Becali pentru ca lupta politica sa intre in faza imunda. Despre care stiam cu totii ca trebuie sa vina, in buna traditie romaneasca, doar ca nu era clar cand anume se va declansa.
Iat-o expusa in versiune liberala, dupa ce Ludovic Orban s-a trezit – sau mai degraba s-a cherchelit vorbind la un miting electoral despre alegatorii lui Traian Basescu. Care sunt, in opinia sa, „alcoolicii, tiganii si prostituatele”.
Porumbelul voiajor plecat din gura lui Orban le ciuguleste acum din palma strategilor de campanie ai lui Traian Basescu. Nici nu sperau ei sa le pice o pleasca mai nimerita intr-un moment de impas de imaginatie si penurie de gaselnite pentru a relansa campania sefului. Aceiasi liberali se dovedesc foarte libertini in exprimare prin chiar vocea candidatului Crin Antonescu, care este un zeu al discursivitatii pe langa ucenicul oficiant Orban. Crin insusi isi trage insa seva ultimului panseu electoral din acelasi ingrasamant politic din care s-a adapat vicele Orban: Antonescu a declarat raspicat ca, in turul doi, daca nu va fi printre finalisti, i-ar vota pe Vadim sau pe Becali numai sa nu iasa Traian Basescu.
Unii analisti politici considera ca ultimele doua flageluri invocate de Crin sunt chiar mai nocive decat alcoolul, pigmentul inchis si lubricitatea la care s-a referit Ludovic.
Si drogatii, domnu’ Orban? Ei cu cine voteaza? Ei, saracii, nu si-au luat inca portia de drog electoral pe care televiziunile si ziarele ne-o inculeaza tuturor. Nu mergeau si ei enumerati, dupa betivi, tigani si curve?
Dar poate ca e un motiv pentru care Orban nu i-a pomenit printre votantii lui Traian Basescu. Ludovic stie ca la Brasov activeaza colegul sau de partid Aristotel. Care tocmai se pregateste sa le serveasca drogatilor judetului o supa de marijuana calda si sa le dea o frunza de coca deasupra capului. Asta dupa ce va pune la punct referendumul de mare impact judetean pe tema prostitutiei si consumului de droguri pentru care le va cere consilierilor sa voteze buget si logistica la urmatoarea sedinta de CJ.
Pana atunci, se pregatesc de campanie ciungii, ologii si chiorii. In tara carora Orban e rege.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.