Orban dă cu pietre în statuia lui Brukenthal: Nu ne trebuie guvernatori...

Orban dă cu pietre în statuia lui Brukenthal: Nu ne trebuie guvernatori numiți din altă parte!!!

0 33


Victor Orban, trăiește o dramă greu de dus. El, omul care l-a împins în față pe Iohannis, este înlăturat chiar de sasul nerecunăscător. Orban știe foate bine că fără funcția de președinte al PNL nu mai este NIMIC, în politică, în administrație, iar din funcția publică deținută-n prezent va fi detronat imediat ce s-au numarat voturile la Congresul PNL. Dacă NU reușește acum, în zilele rămase să-și scoată din competiția internă adversarul, că nu putem spune că este vorba de un concurent, va cânta serenade în… Cișmigiu.
Partidul liberal nu are nevoie de un guvernator numit de altcineva, ci ales de membri, a declarat luni, la Alexandria, Ludovic Orban, care sugerează și că primarii partidului sunt amenințați că nu vor avea acces la resursele guvernamentale „dacă nu sprijină un anumit candidat”, respectiv pe Florin Cîțu.
„V-ați sui într-un avion dacă ați ști că pilotul nu are permis de pilot de avion, ci permis de coducere de tractor?
Eu nu m-aș sui, vă spun sincer.
L-am văzut pe președinte că a fost la un eveniment de amplasare a statuii lui <La mulți ani, von Brukenthal>, Samuel von Brukenthal.
Știți, Samuel von Brukenhtal a fost guvernator numit de la Viena pe Transilvania.
Eu cred că PNL nu are nevoie de un guvernator numit de altcineva, ci de un președinte ales de membrii PNL, pentru că numai așa va putea să conducă cu adevărat conform voinței bazei partidului și conform a ceea ce este firesc și de bun simț, să țină cont de nevoile fiecărei filiale, de nevoile fiecărui primar”, a spus, conform Mediafax, Ludovic Orban.
Vom vedea dacă în următoarele zile Ludovic Orban, va mai scoate ceva din biblioraftul cu dosare.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.