Orasul Sacele are Ocolitoare

Orasul Sacele are Ocolitoare

0 90

Vesti bune pentru locuitorii orasului Sacele, dar si pentru toti conducatorii auto care tranziteaza aceasta zona: a fost deschisa circulatiei ocolitoarea Sacelelui.
Traficul greu a fost scos din jumatate de municipiu, urmand ca cel de al doilea tronson al arterei care de acum este DN 1A sa fie discutat vineri, la Brasov cu noul ministru al Transporturilor, Anca Boagiu.
Cei 4,5 km, la care s-a lucrat mai bine de doi ani, sunt un adevarat eveniment in Romania, care nu poate trece neobservat. Astfel a fost organizata o ceremonie demna de o astfel de reusita tehnica. A fost taiata traditionala panglica inaugurala si s-a facut si o scurta slujba religioasa oficiata de doi preoti.
Soseaua cu pricina incepe de langa ocolitoarea municipiului Brasov, care are cate o banda pe sensul de mers si se termina la drumul care merge spre Tarlungeni.
De aici masinile ajung in municipiul Sacele, in zona cartierului Electroprecizia, si se iese apoi in cartierul Garcini si apoi spre Cheia.
Acest drum va purta denumirea de DN 1A. Acest drum are doua poduri peste paraiele Durbav si Morii.
„Municipiul Sacele avea foarte mare nevoie de aceasta ocolitoare. Pana acum DN 1A trecea prin mijlocul orasului, iar in zona veche casele au chiar si 100 de ani. Acestea sunt cel mai grav afectate de traficul greu care traversa localitatea. Ca sa nu mai punem la socoteala poluarea cu praf, dar si cea fonica”, a declarat primarul municipiului Sacele, Radu Nistor, pentru Buna Ziua Brasov.
Prin Sacele, media anuala a traficului pe zi este de 11.000 de masini. De acum traficul greu va fi scos macar din jumatate de oras.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.