Orange special pentru emigrantii est-europeni din Marea Britanie

Orange special pentru emigrantii est-europeni din Marea Britanie

0 88

Compania de telefonie mobila Orange s-a gandit sa mai lanseze un produs pentru un nou cumparator tinta de nisa. Astfel, reprezentantii companiei au observat ca serviciile de telefonie mobila sunt utilizate in mod special de o anumita categorie de persoane: este vorba despre emigrantii est-europeni plecati la lucru in tarile dezvoltate din vestul Europei.
In acest sens, Orange lanseaza piata britanica un serviciu destinat emigrantilor est-europeni, dupa cum informeaza Mediafax.
Pentru a fi mai exacti, va informam ca Romanian Mobile Telephony Customers Top Country Population Number Orange a lansat, pe piata britanica, un serviciu de telefonie mobila, denumit GlobalCell, destinat comunitatii de emigranti est-europeni, cu scopul de a extinde prezenta celei de a treia mari retele din Marea Britanie pe noi segmente, cu potential important.
GlobalCell este un operator de retea mobila virtuala care va utiliza reteaua Orange, extinsa pe intreg teritoriul Marii Britanii.
Limbile in care noua retea dispune de asistenta tehnica sunt: engleza, poloneza, rusa, lituaniana si slovaca, si intentioneaza sa adauge servicii in bulgara, romana, letoniana si ceha in urmatoarele luni.
Potrivit The Guardian, citat de acelasi portal de stiri citat mai sus, obiectivul GlobalCell este de a atrage clienti din randul emigrantilor din Europa de Est, al caror numar este in crestere puternica.
Dintre companiile concurente care au lansat produse asemanatoare pentru aceeasi categorie de clienti se numara Vodafone, cu operatorii virtuali Asda Mobile si BT Mobile, sau O2, care detine Tesco Mobile.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.