Optimizari prin internet la Oficiul de cadastru!

Optimizari prin internet la Oficiul de cadastru!

0 80



Chiar daca pentru a depune cereri catre Oficiile de Cadastru si Publicitate Imobiliara vom mai pierde ore bune la coada (printre masurile de imbunatatire a activitatii nu se numara, asa cum a fost vorba la un moment dat, accesul birourilor notariale la bazele de date), ceva tot s-a miscat: nu vom mai fi nevoiti sa umblam bezmetici ori sa suanm la telefoane la care nu raspunde nimeni si “ni se pune muzica”. Incepand de joi, putem urmari on-line parcursul cererilor noastre, prin intermediul unui sistem disponibil la nivel national.


Prin introducerea unui cod primim informatii cu privire la stadiul cererii si putem afla, in caz ca rezolvarea intarzie, din ce motiv. Conform precizarilor conducerii Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, solicitantii pot primi banii inapoi daca au platit pentru hartii taxe de regim de urgenta, iar cerearea nu s-a rezolvat din vina functionarilor.


Codase la aplicarea sistemului sunt judetele Iasi, Mures si Braila, unde reteaua nu functioneaza din cauza unor probleme tehnice, dar si municipiul Bucuresti, unde se va introduce un sistem separat


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.