Oprita a semnat cu Dinamo Bucuresti pentru 120.000 de euro pe an

Oprita a semnat cu Dinamo Bucuresti pentru 120.000 de euro pe an

0 186

Soc pe piata transferurilor din Romania, jucatorul formatiei Steaua Bucuresti, Daniel Oprita, a semnat un contract pe patru ani, cu rivala de moarte a „ros-albastrilor”, si anume cu Dinamo Bucuresti.

Valentin Alexandru secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anuntat ca deja contractul a fost inregistrat la LPF si va intra in vigoare automat in momentul in care jucatorului ii expira intelegerea cu Steaua, adica la 1 iulie.
„A fost inregistrat contractul lui Daniel Oprita la LPF. Acesta intra in vigoare in momentul in care expira angajamentul lui cu Steaua, adica pe 1 iulie.”, a declarat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru. Impresarul jucatorului, Dumitru Tudor, a afirmat la randul sau ca ros-albastrii nu au dat semne ca vor sa-l pastreze pe Oprita. „De cand s-a accidentat si a plecat in Italia, nimeni de la Steaua nu l-a mai sunat, si chiar daca se afla in ultimele sase luni de contract, ei nu au mai pus problema prelungirii angajamentului. In aceste conditii, era normal sa se duca la cei care i-au intins o mana de ajutor. A semnat pe o perioada de patru ani”, a explicat agentul lui Oprita. Daca la formatia din Ghencea, Oprita obtinea un salariu de 100.000 de euro pe sezon, la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare acesta va fi remunerat cu aproximativ 120.000 de euro pe an.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.