Oprică a cerut, Oprică a votat, Oprică a primit – 6.467...

Oprică a cerut, Oprică a votat, Oprică a primit – 6.467 lei îndemnizația de președinte laC.A. la RATBv, Felicitări!

7 450

Există anumite categorii defavorizate în această țară care prin mari eforturi reușesc să-și întrețină anevoios traiul cotidian constaând din chiolahanuri&sindrofii, vile, mașini de lux și numeroase vacanțe exotice.
În general această categorie este denumită peiorativ și incoprect politic drept ce a ,,cărătorilor de geantă”. Printre aceștia, la brașov, se numără și hipercalificatul în domeniu consilierul local Adrian Oprică, pedistul de suflet al managerului de la SC Primăria Scripcaru SA.

Și ca să nu rămâna și anul acesta cu mâna ridicată degeaba în C.A. al RATBv SA din Brașov Orică a propus și nu-a opus Hotărârii nr. 4 din 09.05.2019. Aceasta se referă la:
,,Aprobarea nivelului îndemnizației fixe lunare a președintelui consiliului de Administrație al RATBv SA începând cu data din 16.04.2019.
Adunarea Generală a acționarilor (AGA) al RATBv SA ( ,,Societate”) întrunită în ședința din 09.05.2019 la orele 14.30 la sediul RATBv strada Hărmanului nr. 49 fiind prezenți toți reprezentanții desemnați ai acționarilor. ( Excepțională frază. Așa se duc banii publici. Un copil de clasa a cincea ar lua probabil nota doi pentru o asemenea exprimare, n.n)
Analizând propunerea domnului Adrian Oprică referitoare la nivelul îndemnizației fixe a președintelui Consiliului de Administrație al RATBv SA

Proba risipei – aproape 100.000 lei/an, o „taxă de protecție” pentru gașca politică

Hotărăște
Art.1 – Aprobă cu unanimitate de voturi ca nivelul indemnizației lunare fixe a președintelul Consiliului de Administrație al RATBv să fie la nivelul de 6.467 lei începând cu data de 16.04.2019
Art. 2 – Reponsabili pentru ducerea la îndeplinire a prezentei Hotărâri: Directorul General și Directorul Economic ai RATBv”
Semnatari: Sebastian Bădulescu, Adrian Oprică, Todorică Șerban, Bogdan Năstase. 

COMENTARII

  1. […] Extinderea transportului în comun RATBv din Braşov către patru localităţi se amână din nou. Mai exact, Consiliile Locale din cele 18 localităţi ale metropolei – respectiv Braşov, Râşnov, Codlea, Predeal, Zărneşti, Ghimbav, Cristian, Sânpetru, Bod, Prejmer, Feldioara, Vulcan, Hălchiu, Hărman, Teliu, Vama Buzăului, Tărlungeni, Budila asteptau ca după ce şi-au dat acordul în plen pentru acest megalomanic proiect şi membrii Asociaţiei Metropolitane de Transport să avizeze, prin hotărâri individuale, operaţionalizarea noului traseu de transport Râşnov – Braşov. Cât costă pe fiecare în parte? Păi numai Codlea trebuia să dea în acest an 110.000 lei pe subvenţii. Mai multe amănunte vedeţi în: * Pe ce se mai duc banii brașovenilor – transportul metropolitan costă peste 21 de milioane de lei comunitățile incluse în acest proiect megaloman! Un kilometru parcurs cu RATBv costă de tri ori mai scump ca unul parcurs cu taxiul! dar şi Oprică a cerut, Oprică a votat, Oprică a primit – 6.467 lei îndemnizația de președinte laC.A… […]

  2. Domnilor Victor A.I. și ….Cuba libre aveți dreptate. La ce ne folosește?

  3. La Brasov se practica jocul politic „FARA OPOZITIE”. Adica nimeni nu face pe „GICA CONTRA” si toti consilierii sunt aliniati de catre primar/presedinte CJ in slujaba binelui personal. Toti sunt o apa si un pamant, o gasca care paraziteaza bugetul public. PSD, nu mai face opozitie de peste un deceniu, iar UDMR o dă la pace pentru functii si bunastare peresonala, ca de reprezentarea maghiarilor nu se poate vorbi.

    • Daca ai vrea sa fii cu adevarat corect, ai recunoaste ca NU TOTI consilierii sunt aliniati. Sau doar vorbesti fara sa stii despre ce vorbesti? Pacat.

  4. Ba da consilieri astia din opoziție ce dracu fac dorm pe ei sau inchid ochii pai în felul asta stânga nu va pupa mulți ani puterea în orașul ăsta air nenorocitîi astia de dreapta mereu si mereu vor sifona bani publici domnul macedonski domnul ungar mai uitați va măcar dvs pe la el kronstadt zoo etc

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.