Oprescu, cica ia in calcul foarte serios o candidatura la Cotroceni

Oprescu, cica ia in calcul foarte serios o candidatura la Cotroceni

0 157

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a declarat, sambata seara, al Realitatea TV, ca ia in calcul foarte serios candidatura la Presedintie si ca, daca va candida, o va face din postura de independent, iar o eventuala decizie va fi anuntata in cateva saptamani.
„Repet ce am mai spus si inainte. In acest moment, iau in calcul foarte serios candidatura mea la Cotroceni, pentru ca mizez pe toti care asteapta de ani de zile sa traiasca in normalitate”, a afirmat Sorin Oprescu.
Intrebat daca va candida ca independent, Sorin Oprescu a exclus posibilitatea de a candida din partea unei formatiuni politice.
„Nu am spus niciodata ca sunt mai bun ca Geoana sau ca Antonescu sau ca Duda. Sunt la fel de bun ca si ceilalti candidati, numai ca mai am ceva in plus, iar daca voi candida, voi candida cu certitudine ca indepedent”, a afirmat primarul general.
El a precizat ca, atunci cand va lua o decizie, va iesi si o va anunta public.
„Cand voi decide, o sa ies si o sa anunt. Voi anunta acest lucru in cateva saptamani, pentru ca mai sunt proceduri de trecut si mai sunt multe lucruri de luat in calcul”, a spus primarul doctor al capitalei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.