Opozitia despre remaniere: O rafuiala intre gastile portocalii!

Opozitia despre remaniere:
O rafuiala intre gastile portocalii!

0 72

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca remanierea Guvernului a reprezentat „o rafuiala” intre gastile din PDL, care a avut, insa, ca efect pozitiv retragerea de la butoane a catorva dintre „marii corupti”, el precizand ca actiunile politice ale PSD raman valabile.
„In primul rand, e vorba doar de o rafuiala intre gastile din PDL, la care, bineinteles, a participat si seful gastilor, presedintele Traian Basescu. Vestea proasta pentru romani este ca nu s-a gandit nimeni la ei cand s-au facut aceste schimbari, vestea buna este ca cel putin cativa dintre marii corupti nu mai sunt chiar direct la butoane, ci se retrag la partid”, a comentat Ponta remanierea Guvernului anuntata de catre premierul Emil Boc.
El a precizat ca planul de actiuni politice al PSD, referitor la depunerea motiunilor simple pe domeniile ministrilor remaniati sau la depunerea motiunii de cenzura, ramane neschimbat, chiar in conditiile remanierii.
„Nu s-au schimbat cu absolut nimic actiunele noastre politice, pentru ca schimbarile de azi (joi – n.r.) nu au legatura cu politica si cu guvernarea tarii, au legatura doar cu reasezarea fortelor in interiroul PDL. Noi mergem mai departe exact pe planul nostru. Schimbarile din Guvern nu au avut niciun fel de influenta in afara PDL si a luptelor lor interne pentru putere”, a spus Ponta.

PNL: Remanierea nu are legatura cu interesele romanilor
PNL sustine ca remanierea guvernamentala anuntata de catre premierul Emil Boc nu are nicio legatura cu interesele romanilor, iar liberalii considera ca au obligatia de a face toate demersurile pentru a determina demiterea Guvernului.
„Partidul National Liberal constata ca remanierea guvernamentala operata de premierul Emil Boc nu are nicio legatura cu interesele romanilor sau cu sansele Romaniei de a fi guvernata competent si responsabil, ci doar cu stabilirea zonelor de influenta politico-financiara de la varful PD. Apreciem ca abordarea acestei chestiuni este una de tip tribal, ori specifica unui clan mafiot”, se arata intr-un comunicat al PNL remis, joi, agentiei MEDIAFAX.
In opinia liberalilor, in acest moment, romanii se afla in fata unui joc politicianist purtat de Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si ceilalti „lideri ai dezastrului national”.
„Consideram ca sansele Romaniei de a evita un dezastru economic si institutional si de a depasi criza incep cu plecarea in corpore a actualului guvern. Partidul National Liberal, ca mandatar al increderii romanilor care produc valoare materiala si intelectuala, are obligatia de a face toate demersurile pe care le are la dispozitie pentru a determina demiterea guvernului Basescu-Udrea-Boc si a opri jocul politicianist si mafiot pe care acesti oameni il practica impotriva intereselor romanilor”, se mai arata in comunicat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.