Opoziția are un candidat comun pentru șefia Camerei Deputaților. PNL, USR și...

Opoziția are un candidat comun pentru șefia Camerei Deputaților. PNL, USR și PMP o propun pe Raluca Turcan

1 94

Liderul deputaților liberali, Raluca Turcan, este candidatul comun al PNL, USR și PMP pentru șefia Camerei Deputaţilor, decizia fiind luată marți seară.
Anunțul a fost făcut chiar de Raluca Turcan, la Parlament, alături de liderul USR, Dan Barna, și cel al PMP, Eugen Tomac. Ea a vorbit despre obligația pe care o are acum Opoziția față de cetățeni după votul de duminică.

„Votul arată că românii vor o agendă pro-europeană, iar această agendă trebuie transpusă obligatoriu în acțiune politică și în acțiune legislativă”, a spus Turcan.
„Desemnarea președintelui Camerei Deputaților reprezintă un moment de maximă responsabilitate pentru partidele din opoziție. Și nu mai vorbim de orgolii, ci de obligația pe care o avem. Pentru a avea șanse de reușită, trebuie să existe un efort comun”, a mai spus Raluca Turcan.

PNL aprobase prin vot, în şedinţa Biroului Executiv Naţional de marţi, candidatura deputatei Raluca Turcan (liderul grupului parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor) pentru funcţia de preşedinte al Camerei şi a mandatat conducerea grupului parlamentar să poarte negocieri în acest sens.

Anterior, USR&+ nu sustinea o singura candidatura, in urma unor discutii îndelungate au cedat si au ieșit în fata presei cu susținerea liberalei Raluca Turcan (fost PDL).

COMENTARII

  1. PNL, USR si PMP sant organizatii securiste de HOMOSEXUALI si LESBIENCE acceptate ilegal ca partide iar TURCAN este un PORT ILEGAL de VAGIN fiindca este SINGURUL BARBAT CASTRAT din PNL si o sa inunde camera deputatilor cu o mentruatie formata din sperma.
    LA MULTI ANI IMBECILILOR!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.