Opozitia a dat la pace!

Opozitia a dat la pace!

0 77

Sefii din PSD, PNL si PC s-au intalnit, au dexbatut si au decis sa colaboreze pentru depunerea unei motiuni de cenzura si formarea unui Guvern de criza, daca aceasta va fi votata. „Am convenit sa construim o alternativa de majoritate, ceea ce inseamna sa convenim asupra unui guvern de criza, cu un mandat precis, cu masuri imediate si care sa pregateasca alegerile anticipate. Din punctul de vedere al PNL, premierul trebuie sa fie un independent, cu credibilitate”, a declarat liderul liberal Crin Antonescu, la finalul intalnirii.
„Motiunea de cenzura o discutam impreuna si o introducem impreuna. Avem dreptul la o singura motiune de cenzura in aceasta sesiune si o vom depune in momentul in care va avea cele mai mari sanse sa treaca”, a declarat, la randul sau, liderul social-democrat Victor Ponta.
„Pregatim un Guvern de criza, cu masuri de criza pe care am inceput deja sa le discutam”, a afirmat Victor Ponta, adaugand ca Guvernul de criza ar urma sa isi inceteze activitatea in primavara viitoare, cand ar putea avea loc alegeri anticipate, iar „cei care i-au mintit pe romani” sa nu mai intre in Parlament. „Discutam si cu alti parlamentari dispusi sa voteze aceasta motiune de cenzura. Ca si in iunie, o sa votam la vedere”, a adaugat liderul PSD.
„S-a stabilit o colaborare parlamentara ceva mai stransa. Daca aceasta motiune va trece, am hotarat sa constituim un Guvern de criza. Trebuie sa demonstram ca suntem o alternativa. Nu ne permitem, ca tara, sa asteptam 6 luni de zile pentru organizarea de alegeri anticipate”, a declarat, la randul sau, liderul PC, Daniel Constantin.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.