Oportunitatea motiunii

Oportunitatea motiunii

0 176

Potrivit ultimelor analize, pare tot mai evident ca o motiune? de cenzura a PD nu va fi votata. Principalele semnale care vin din zona PSD confirma acest aspect. Victor Ponta o declara fara echivoc -?”motiunea va cadea”,?in timp ce Geoana considera „inutil” un astfel de demers, care nu doreste decat sa perpetueze Cabinetul Tariceanu, intrucat nu poate fi depusa decat o motiune de cenzura pe sesiune parlamentara. Cu toate acestea, tot el a afirmat ca partidul PSD? „nu va intra intr-un joc al declansarii alegerilor anticipate. Astfel, prin motiune, PD ar servi „intereselor PSD”, ceea ce este neverosimil si absurd.


Peste doua saptamani, in Comitetul Executiv, PSD va lua, obligatoriu, o decizie, asupra unei eventuale strategii.


Dupa miscarile politice ale acestei primaverii, este tot mai clar – PD incearca prin aceasta motiune, pe langa o delimitare de Guvernul Tariceanu, care i-a scos de la „putere” si un castig de imagine, o continuare a procesului de exploatare propagandistica a rezultatelor referendumului.


Prin motiune partidul lui Basescu&Boc daca nu poate sa rupa PSD de langa Guvern vrea sa arate romanilor ca social democratii au iesit din opozitie, iar locul acestora este luat de PD


?


Nina Adam


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.