Operatorii de salubritate curăţă degeaba platformele de gunoi din Braşov

Operatorii de salubritate curăţă degeaba platformele de gunoi din Braşov

0 165

Deşi au înlocuit zeci de containere cu altele noi în mai multe cartiere, mizeria sufocă platformele de gunoi

Deşi au înlocuit zeci de containere cu altele noi în mai multe cartiere, mizeria sufocă platformele de gunoi. Vina o poartă deopotrivă mulţi braşoveni care locuiesc la bloc şi persoanele care cotrobăiesc prin containere după materiale reciclabile sau a alte resturi menajere.

În ultimele două săptămâni, firmele de salubritate au spălat boxele de gunoi şi au înlocuit o parte din containere. La doar câteva ore de când au fost curățate, unele rampele s-au umplut însă de gunoaie. In multe cazuri, deșeurile nu au ajuns în pubele ci pe jos printre containere.

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov, speră totuși ca majoritatea brașovenilor să știe ce trebuie să facă, să respecte munca oamenilor și statutul lor de brașoveni.
Vina pentru covoarele de gunoaie care sufocă platformele din cartiere o poartă însă mai ales persoanele care caută prin gunoi materiale reciclabile sau alte resturi menajare.

Operatorii de salubritate vor amplasa 600 de eurocontainere noi; unele le vor înlocui pe cele necorespunzătoare iar altele vor suplimenta capacitatea de preluare.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.