OPERATIE

OPERATIE

0 138

Micul licurici s-a dus la doctor sa-si regleze lumina. Mare tam-tam si declaratii peste declaratii pe toate posturile tv, mai putin pe cele porno, cu toate ca ce fac tipele alea acolo si ce face presedintele cu tara cam tot aia este.


Dar sa trecem la operatie. Doctorii spun ca trebuie sa-i scoata nu stiu ce bila sau galma din gat. Ceva pe la glanda tiroida, adica fabricuta de hormoni pentru crestere si metabolism. Ca mic licurici nu mai are cum creste, iar cu metabolismul nu poate sta rau dupa o jumatatica sau doua.


Se zice ca afectiunea a aparut mai demult, dar viteazul matelot nu a spus nimic, ocupat fiind cu agatatul de pluta in cadrul unor exercitii la caz de naufragiu, ca prea ii place sa navigheze printre recife propuse de el insusi datorita orgoliului si aviditatii de putere paranoica, toate in detrimentul unei plutiri line spre portul Propasirea a navei “Romania“. Nu intru in amanunte tehnice ale operatiei. Ma gandesc doar ca ar putea sa apara un doctor Ciomu 2 si sa-I reteze gatul capului de sus.


Ar fi pacat.


Basescu, de-a lungul vietii sale, a produs mult mai mult rau decat i-ar provoca o suferinta prin moartea in anestezie.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.