OPC si presa, amenintati cu bataia de un patron de pe Republicii

OPC si presa, amenintati cu bataia de un patron de pe Republicii

0 552

Comisarii OPC si presa au fost amenintati cu bataia si bruscati de patronul unui restaurant de pe Republicii. Angajatii localului le-au luat inspectorilor si documentele de constatare a neregulilor. Protectia Consumatorului l-a amendat pe individ cu 16.000 de lei si i-a facut plangere penala la politie

Comisarii OPC si presa au fost amenintati cu bataia si bruscati de patronul unui restaurant de pe Republicii. Angajatii localului le-au luat inspectorilor si documentele de constatare a neregulilor.

Protectia Consumatorului l-a amendat pe individ cu 16.000 de lei si i-a facut plangere penala la politie.

In urma unui control ITM, inspectorii au descoperit la restaurantul brasovean de pe Strada Republicii mai multe nereguli care tineau de Protectia Consumatorului.

Cand s-au prezentat sa efectueteze controlul solicitat de ITM, comisarii OPC si presa au fost amenintati cu bataia de patronul restaurantului. „Administratorul acestei societati a crezut de cuviinta ca este mai bine sa ne ameninte, sa ne spuna ca ne da cu scaunul in cap si sa nu ne permita accesul. Mai mult decat atat, sa ne si sustraga cu forta documentele pe care noi le-am intocmit, probabil pentru a ascunde si a masca nereguli pe care le are in acest local”, spune Sorin Susanu, comisar sef CRPC Brasov.brasov centru istoric1

Comisarul sef de la Protectia Consumatorului a anuntat politia; oamenii legii au stat pret de cateva minute in restaurant, dupa care au plecat la sediu impreuna cu patronul.

Inspectorii de la Protectia Consumatorului au aplicat o amenda de 1.000 de lei pentru ca nu existau datele identificare a firmei si inca 15.000 de lei pentru obstructionarea controlului.

Inspectorul sef va depune si o plangere penala pentru ultraj, deoarece patronul restaurantului i-ar fi amenintat cu un scaun. Restaurantul este foarte cautat de turisti iar patronul acestuia mai are si o casa de schimb valutar langa local.

 

Vifor Rotar

 

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.