Online-ul bate ziarul de anunţuri în imobiliare

Online-ul bate ziarul de anunţuri în imobiliare

0 175

Dezvoltatorii spun că piaţa ansamblurilor rezidenţiale din Braşov îşi menţine trendul crescător

Este doar una din concluziile participanţilor a Clubul profesioniştilor din imobiliare de la Braşov, o conferinţă anuală care reuneşte cei mai buni profesionişti din domeniu.
Zeci de brokeri şi dezvoltatori imobiliari participă la clubul profesioniştilor de la Braşov pentru a pune la punct teme şi probleme din domeniu. Evenimentul şi-a propus să pună la curent agenţii imobiliari cu noutăţile din domeniu.

Dacă în urmă cu câţiva ani ziarele de anunţuri erau principala sursă de informare pentru cei care doreau să vândă sau să cumpere proprietăţi, în prezent mediul online este prima opţiune a clienţilor. Potrivit organizatorului Alex Doja, statisticile arată clar că aproximativ 80 % dintre telefoanele care le primesc agenţiile sunt generate de mediul online.

Dezvoltatorii spun că piaţa ansamblurilor rezidenţiale din Braşov îşi menţine trendul crescător. Simona Negrila – partener imobiliar, spune că pe rezidenţiale piaţa este în creştere cu 15 % faţă de lunile anterioare, dar nu este repartizată uniform pe toată suprafaţa oraşului.

Clubul profesioniştilor în imobiliare este la a 9 a ediţie şi se desfăşoară în 6 oraşe din ţară. La final cele mai bune agenţii imobiliare sunt premiate în cadrul unei gale.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.