ONG-urile finanțate de Soros au tratat Direcția Națională Anticorupție ca pe propriul...

ONG-urile finanțate de Soros au tratat Direcția Națională Anticorupție ca pe propriul partid politic…

0 230

Alegerile prezidențiale din 2014 au reprezentat o perspectivă sumbră pentru sorosistii români, așa cum îi numesc detractorii români ai miliardarului.

ONG-urile finanțate de Soros au tratat Direcția Națională Anticorupție ca pe propriul partid politic, pentru că nu exista o formațiune apropiată pe care să o sprijine. Sub conducerea procurorului general Laura Codruța Kovesi, agenția a intensificat epurarea începută de Macovei în 2005. Kovesi a redeschis  de trei ori dosarele în termen de 17 luni, ceea ce nu făcuse în anteriorii trei ani. (…)  

Din Statele Unite vin niște acuzații extrem de grave legate de implicarea lui Geroge Soros în alegerile din 2014. 
Un articol publicat de jurnalistul Jacob Grandstaff pe Think Tank-ul american „Capital Research Center”, arată că George Soros a pompat 5,7 milioane de dolari în România, în timpul ultimelor campanii pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale. De asemenea, americanii notează faptul că fundațiile lui Soros au tratat DNA-ul din România ca pe propriul partid politic, iar Kovesi a acceptat și încurajat acest lucru.

„În timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European din 2014, Inițiativa pentru o Societate Deschisă a lui George Soros a donat alti 5.7 milioane de dolari mai multor organizații pentru a se opune candidaților care susțineau suveranitatea statelor naționale în fața unei Uniuni Europene mai centralizate. Fondurile pe care le-a dat Fundației sale pentru o Societate Deschisă erau menite să acopere și alegerile prezidențiale din această țară. (…)
Kovesi folosind o strategie machiavelică, dar genială, a învățat să trateze Uniunea Europeană și Ambasada Statelor Unite drept supervizorii șefului ei. Iar asta a făcut-o intangibilă și apreciată la nivel internațional”,  
informează Antena 3.

Astfel, americanii scriu că filiala din România a FSDE a primit 91.500 de dolari pentru o campanie împotriva „hate-speech-ului” și, mai important, una pentru mobilizarea românilor care locuiesc în străinătate.
„(FSDE) a donat 91 500 de dolari în contul Fundației pentru O Societate Deschisă România pentru o campanie împotriva „hate-speech”-ului, atât la alegerile europarlamentare cât și pentru alegerile prezidențiale din Noiembrie.
Aceeași fundație a mai primit 41 250 de euro pentru a mobiliza românii care trăiesc în străinătate cu scopul de a dilua importanța votului autohtonilor din țările respective”, scrie jurnalistul Jacob Grandstaff în articolul său.
Societatea Academică Română, ONG condus de Alina Mungiu și Activewatch, ONG-ul condus de Mircea Toma, au fost principalii vectori care s-au ocupat de campania împotriva „discursului instigator la ură” din România anilor 2014-2015. Etc.

Jacob Grandstaff descrie plastic lupta anticorupție din România și efectele ei: „Efectele DNA-ului asupra corupției din România sunt similare cu punerea unui furtun pe fața unui copil de cinci ani, a cărui mânecă i-a luat foc. Jetul a stins flăcările, dar a orbit complet copilul în timpul ăsta”.

Cum ne-a protejat Serviciile proprii de informatii?
Din acestă zonă, mare dezamăgire. Linia care legal ai fi trebuit menținută, oameni care au jurat pentru aceasta țară, nu pentru un cetățean sau altul care temporar dețin anumite funcții publice, au trădat. Doar astfel se explică constituirea și menținerea cunoscutului BINOM, o asociere bazată pe PROTOCOALE între o parte a justiei (procurori) și structuri de conducere din instituțiile de forță. Capii BINOMULUI, au fost cu mare greutate scoși din funcțiile care blocau SIGURANȚA NAȚIONALĂ si o evoluție normală țării.
Aceasta este realitatea, ONG-urile finanțate de Soros au tratat Direcția Națională Anticorupție ca pe propriul partid politic, se spune că biroul lui Koveși era incadrat de alte doua ocupate de reprezentanți ai serviciilor americane si germane.
Recuperarea NORMALITĂȚII va fi un proces dificil și de lungă durată. Ce s-a „stricat” în deceniu în care Cotroceniul a fost ocupat de mafia lui băsescu, se va repara, cu mare efort și extrem de greu, poate în alți zece ani. Mai avem de tras, au trecut doar trei ani.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.